Askon Groupin uusi huoltokoordinaattori

Kesällä aloimme etsimään tiimiimme huoltokoordinaattoria. Nimesimme syyskuussa tehtävään Janne Lehtosen, häneltä löytyy 16 vuoden työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä. Janne tulee jatkossa keskittymään Askon Groupin huoltopalveluiden myyntiin, toimituksiin sekä niiden kehittämiseen. Toivotamme Jannen lämpimästi tervetulleeksi Askon Groupin tiimiimme.

Alla Jannen yhteystiedot:

Janne Lehtonen Huoltokoordinaattori P. 0400 214 363 janne.lehtonen@askongroup.fi

Trainers` House - Askon Groupin uusasiakashankinnan ja strategisten asiakkuuksien yhteistyökumppani

Trainers` House on ollut vauhdittamassa yrityksemme uusasiakashankintaa ja yhteistyön ansiosta myös tunnettavuutemme on kasvanut. Tarvitsimme myyntiin ja markkinointiin lisäresursseja, erityisesti uusasiakashankintaan. Onnistuneen uusasiakashankintaprosessin edetessä totesimme, että haluamme vielä kehittää yhteistyötä valittujen asiakkaiden kanssa. Näin otimme yhteistyöhön mukaan Trainers` Housen muutostukitiimin auditointisoitot, jotka aloitettiin strategisille asiakkaillemme. Me Askon Groupilla olemme olleet yhteistyöhön Trainers` Housen kanssa todella tyytyväisiä ja yhteistyö ylitti odotukseksemme.

Alla linkki Trainers` Housen julkaisemaan referenssicaseen! https://www.trainershouse.fi/case/askon-group-strateginen-uusasiakashankinnan-kumppani/

th.JPG

Kesän kuulumisia

Aloimme keväällä etsimään joukkoomme uutta toimistosihteeriä. Maaliskuussa löysimme tehtävään sopivan toimistosihteerin Anni Honkalan, joka jatkossa hoitaa laskutusta ja muita hallinnollisia työtehtäviä. Anni aloitti työt meillä huhtikuussa ja työtehtäviin perehdytys jatkuu Marian opastuksella kesän ajan. Toivotamme Annin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme ja Marialle toivotamme onnea uusiin haasteisiin.

Etsimme tällä hetkellä myös tiimiimme osaavaa huoltokoordinaattoria, kunnossapitoasentajaa sekä manuaalikoneistajaa Kaarinan konepajallemme sorvaus ja jyrsinkoneelle. Työ on päivätyötä (7-15.30) ja työsuhde toistaiseksi voimassaoleva. Joustavuus ja kyky työskennellä itsenäisesti olisivat näissä tehtävissä plussaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Juha Jokinen, 0400902847, juha.jokinen@askongroup.fi

Unelmasta tuli totta

Vuoden vaihteessa toteutimme yhden pitkäaikaisista unelmistamme; hankimme Askon Group:lle oman pakettiauton asennuskeikkoja ja tavarankuljetusta varten. Nyt voimme palvella asiakkaitamme taas astetta paremmin. Pakettiauton teippaukset suunniteltiin yhteistuumin Viestintätoimisto Keltaisen puutalon kanssa ja teippien asennuksen hoiti naapuri yrityksemme Da Detailing. Nyt kelpaa lähteä keikkahommiin! 

IMG-20180202-WA0005.jpg

ASKON GROUP Tall Ships Races

Perjantaina 21.7. vietimme ikimuistoisen kesäillan asiakkaiden, sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa Tall Ships Races tapahtuman sykkeessä. Illan aikana nautimme toistemme seurasta, sekä hyvistä tarjoiluista vanhan kaljaasin, Inga-Lill:n kannella. Mainitsemisen arvoisia herkkuja olivat erityisesti Brinkhall`s Sparkling:n viinit, sekä Kapteenin lohikeitto. Lisäksi kaksi onnekasta voitti arvonnasta lahjakortit keväällä avattuun Turun vierasvenesataman NOOA-ravintolaan. Onnittelut voittajille & sydämelliset kiitokset jokaiselle illanviettoon osallistuneelle! 

Askon Group:n avoimet työpaikat täytetty

Olemme etsineet ammattitaitoisia työntekijöitä aktiivisesti koko kevään ajan. Konepaja-alan yleisen työvoimapulan takia hakuprosessi on kestänyt melko pitkään. Nyt olemme kuitenkin löytäneet sopivat henkilöt jokaiseen tehtävään. Jos olet kiinnostunut työskentelystä meillä, soita tai lähetä avoin hakemuksesi sähköpostilla: juha.jokinen@asjakon.fi, 0400902847.

Huhtikuussa toimitusvarmuutemme laski, kun tilauksia oli paljon työntekijämääräämme nähden. Toivomme, että pääsemme mahdollisimman pian taas kiinni normaaliin rytmiin. Tavoitteenamme on, että kaikki tilaukset toimitettaisiin ajallaan ja siinä olemmekin useimpina kuukausina onnistuneet. 

 

Etsimme koneistajaa & sähkö-/automaatioasentajaa

Etsimme tiimiimme osaavaa manuaalikoneistajaa Kaarinan konepajallemme sorvaus ja jyrsinkoneelle. Työ on päivätyötä (7-15.30) ja työsuhde toistaiseksi voimassaoleva. 

Lisäksi haemme työntekijää tuotantolaitokseen sähkö-/automaatioasennus ja huoltotehtäviin. Tehtävään vaaditaan sähköalan tutkinto. Joustavuus ja kyky työsekennellä itsenäisesti olisivat tässä tehtävässä plussaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Juha Jokinen, 0400902847, juha.jokinen@asjakon.fi

Askon Group noteerattu Yrittäjä-lehdessä.

Kaarinan asennus- ja koneistuspalvelu Oy ja Kaarinan Kunnossapito Oy muutti elokuun alussa uusiin tiloihin Kaarinan Krossiin. Samalla uudistettiin yrityksen brändiä ja otettiin käyttöön Askon Group -nimi.

- Krossi on kehittyvä alue ja innostava ympäristö. Koska suuri osa yhteistyökumppaneistamme on tässä ihan lähellä, emme halunneet lähteä kovin kauas, yrittäjä Juha Jokinen kertoo.

- Krossista löytyi uudet, modernit ja suuremmat tilat, jotka sopivat toiminnan kehittämiseen. Nyt meillä on tilaa esimerkiksi huoltaa asiakkaiden koneita, yrittäjä Juha Jokinen kertoo.

Ennen muuttoa Kaarinan asennus- ja koneistuspalvelu Oy ja Kaarinan Kunnossapito Oy ehti toimia 36 vuoden ajan Piispanristillä Kaarinassa. Jokinen aloitti yrittäjänä viime vuonna entisen yrittäjän jäätyä eläkkeelle.

- Tein 20 vuotta uraa suurissa saman alan yrityksissä, kun tuli sellainen olo, että voisi jo tehdä jotain muuta. Kaarinan asennus- ja koneistuspalvelu löytyi Yrityspalvelupiste Potkurin järjestämän omistajanvaihdosiltapäivän kautta, Jokinen kertoo.

Jokinen näki yrityksen potentiaalin ja seuraili toimintaa vielä puoli vuotta ennen kauppojen tekemistä. Yrittäjänä viihtyvä Jokinen on innoissaan toiminnan kehittämisestä.

- Tarkoituksena olisi tuoda huoltopalveluita ja kunnossapitoa yhä vahvemmin muiden palveluiden rinnalle. Minulla on visiona yhdistää suurista yrityksistä tutut laatuvaatimukset pienen yrityksen ketteryyteen, Jokinen sanoo.

http://www.y-lehti.fi/uutiset/nayta/12021