Askon Group noteerattu Yrittäjä-lehdessä.

Kaarinan asennus- ja koneistuspalvelu Oy ja Kaarinan Kunnossapito Oy muutti elokuun alussa uusiin tiloihin Kaarinan Krossiin. Samalla uudistettiin yrityksen brändiä ja otettiin käyttöön Askon Group -nimi.

- Krossi on kehittyvä alue ja innostava ympäristö. Koska suuri osa yhteistyökumppaneistamme on tässä ihan lähellä, emme halunneet lähteä kovin kauas, yrittäjä Juha Jokinen kertoo.

- Krossista löytyi uudet, modernit ja suuremmat tilat, jotka sopivat toiminnan kehittämiseen. Nyt meillä on tilaa esimerkiksi huoltaa asiakkaiden koneita, yrittäjä Juha Jokinen kertoo.

Ennen muuttoa Kaarinan asennus- ja koneistuspalvelu Oy ja Kaarinan Kunnossapito Oy ehti toimia 36 vuoden ajan Piispanristillä Kaarinassa. Jokinen aloitti yrittäjänä viime vuonna entisen yrittäjän jäätyä eläkkeelle.

- Tein 20 vuotta uraa suurissa saman alan yrityksissä, kun tuli sellainen olo, että voisi jo tehdä jotain muuta. Kaarinan asennus- ja koneistuspalvelu löytyi Yrityspalvelupiste Potkurin järjestämän omistajanvaihdosiltapäivän kautta, Jokinen kertoo.

Jokinen näki yrityksen potentiaalin ja seuraili toimintaa vielä puoli vuotta ennen kauppojen tekemistä. Yrittäjänä viihtyvä Jokinen on innoissaan toiminnan kehittämisestä.

- Tarkoituksena olisi tuoda huoltopalveluita ja kunnossapitoa yhä vahvemmin muiden palveluiden rinnalle. Minulla on visiona yhdistää suurista yrityksistä tutut laatuvaatimukset pienen yrityksen ketteryyteen, Jokinen sanoo.

http://www.y-lehti.fi/uutiset/nayta/12021