Kesän kuulumisia

Aloimme keväällä etsimään joukkoomme uutta toimistosihteeriä. Maaliskuussa löysimme tehtävään sopivan toimistosihteerin Anni Honkalan, joka jatkossa hoitaa laskutusta ja muita hallinnollisia työtehtäviä. Anni aloitti työt meillä huhtikuussa ja työtehtäviin perehdytys jatkuu Marian opastuksella kesän ajan. Toivotamme Annin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme ja Marialle toivotamme onnea uusiin haasteisiin.

Etsimme tällä hetkellä myös tiimiimme osaavaa huoltokoordinaattoria, kunnossapitoasentajaa sekä manuaalikoneistajaa Kaarinan konepajallemme sorvaus ja jyrsinkoneelle. Työ on päivätyötä (7-15.30) ja työsuhde toistaiseksi voimassaoleva. Joustavuus ja kyky työskennellä itsenäisesti olisivat näissä tehtävissä plussaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Juha Jokinen, 0400902847, juha.jokinen@askongroup.fi